Skola igen..

Trött sate är va jag är just nu. Blev inte många timmars sömn inatt, la mig vid halv 3 kanske men när man har nån som snarkar som jag vet inte vad i närheten, då sover man inte bra kan jag säga! Försov mig en aning, men ingen viktig lektion jag missa:) sen skola i kanske två timmar, sen hem. haha och usch va flummig jag var med tillan vissa stunder, fan va jag garva åt våra konstiga idéer! Och på idrotten, basketbollen in i fejjan bah tjoff ett antal gånger haha! Aja nu blir det snart sova i sköna sängen, käka nyss för första gången idag och det blev lite chipssmulor sen helgen..gott. 
 

                                            
                                                   Vänta på bussen.

Och jaa! nu har jag hittat min sladd så jag slänger upp lite bilder senare ikv :)


Bye

Holiday

Japp japp, så var det måndag igen! Helgen var skön, på fredagen blev det lite festa me trevligt folk, först en tripp till Gimo och sen tillbaka till Österby. Sen på lördagen blev det till att va fet och kolla på film hela dagen. Var lite sugen på att röja lite i österby, men en hemmakväll, vilket jag inte haft på länge, var väldigt skönt!

Bye

Pictures of u

Snart ska jag göra mig iordning inför skolan som börjar vid kvart över tolv. Känner fortfarande av huvudvärken men det är betydligt bättre. Och idag blir det till att ta med kameran och knäppa massa bilder på folket, eftersom min sladd till mobilen fortfarande är borta :(

Puss

I died by u

sovit i sängen sen runt halv sex tror jag, fram till en liten stund sen då jag vakna och kände för en dusch. Fick en sån huvudvärk som bara jag kan få så pallade inte att göra nåt. Men trots duschen och sovstunden är den fortfarande kvar. Så nu ska jag bege mig en en gång ner i sängen och hoppas på att den snart försvinner. Blir nog till att kika lite film på en gång!

bye,

Welcome

Jaså ja då var det väl dags att börja skriva i bloggen som Emilia fixade. Fint blidde det. Haha men om jag är någon bloggare vet jag inte men jaa det ska väl bli lite kul det här oxå.

Skola idag, hade sovmorgon och började inte fören 12.35, vilket inte var helt fel. Då vart det datakunskap för hela slanten men det blidde nog mest fb och bdb hehe :) Slutade dagen med klassföreståndartid och sen vid tre bar det iväg en sväng på stan med Tillan.
Ska väl ta det lite lungt ikv och sova tidigt, grymt trött! Men först blir det till att försöka hitta min sladd så att jag kan slänga in lite bilder från folket i skolan från mobilen till datan,

By for now,

chillin'

inget vettigt med den här texten än
RSS 2.0