Jag lever för det här

några låtar som är värda att lyssna på:

Mariah Carey- Obsessed
Linda Sundblad- To all my girls
Pitbull- I know u Want me
Britney Spears- Radar
Amerie- Why R U

go natt

Idag blidde det återbesök till tandläkaren eftersom det har värkt som renaste j*vla h*lvete sen jag drog ut tanden förra fredagen. Har knarkat värktabletter dygnet runt men det har inte fungerat och jag har inte fått sova. Så på med bedövning, riva upp hålet igen, blod kom och sen en bomullstuss på det och sen hem. Det är tänkt att såret nu ska läka om eftersom det blev nå knas när det skulle läka förra gången. Så nu håller jag alla tummar på att det fungerar som det ska oxå för det är inte lite smärta vi talar om här.
Aja, nu sitter jag och väntar på att värktabletterna ska börja värka så ska jag lägga mig i sängen, kanske se lite tv. Iaf blir det till att sova tidigt och sen står långhelgen på tur. Härligt!

Bye bye

Btw, skolfotorna kom idag. Skojsigt och jag är fan ganska nöjd för en gångs skull. Slänger upp några bilder påt imorgon!

Street of Dreams

I don't know just what I should do
Everywhere I go I see you
Though it's what you planned
This much is true
What I thought was beautiful
Don't live inside of you
Anymore

Kulturnatten 09

Nu kommer några få bilder från kulturnatten som jag lovade att lägga ut. Tråkig som jag var knäppte jag bara bilder precis i början. Men aja



No I can't

Haha, egentligen är det bra synd. Har jätte mkt "smaskigt info" som jag vill berätta för dig. Vill skratta med dig. Men det är inte som förut och jag vet att du inte kan hålla käft. Jag vet att du är som alla andra, så fort du får veta nåt så springer du till alla du känner, även om du inte tkr om personen, och berättar skiten. Du klagar på andra, gumman, men du är precis likadan.

nehe

Jag tror att mitt huvud sprängs snart, och det vill jag inte. Nej inte alls.

helgen.

Det har vart lite dött nu under helgen när det gäller bloggen. Men nej, jag har varken orkat eller haft lust.
I fredags vart det först skolfoto efter skolan, tummen upp för det för ja känner på mig att jag blev helt okej i år(:
Sen blidde det träffa emilia, första gången på en vecka, och det var trevligt trevligt :D saknad är hon! Mkt skratt och ståhej.. En sväng till rara österby sen spenderades resten av kvällen i Gimo.
På lördagen Var Kulturnatten planerad. Tre bussen in till Uppsala med Emilia och träffa lite folk. Men kvällen blev nog inte alls så lyckad som jag hade hoppats. Men aja, man kan inte alltid få som man vill. Bilder kommer senare när jag är hemma och bloggar.
Hela söndagen spenderades i min kära säng, där jag sov godare än på länge.

Nu äre måndag. Sitter på mammas jobb, eftersom det var tänkt att jag skulle plugga och jag orkar inte cykla hem. Men har pluggat i högst en kvart. resten av de 4 1/2 jag har vart här har jag suttit framför denna data. Förutom den svängen jag var ute då da. Men jag har lite att skylla på, den viktigaste boken blev glömd hemma, matte boken :(
Nu är det 90 min kvar, sen bär det av hem där tv, dusch och säng väntar. Och ja, jag ska få köra hem oxå, jippie!

See yah

-

Jag kan inte svaret på din fråga. Inte den här gången.
Och ärligt talat, det skrämmer mig.

jahapp

Ja då var man hemma en tredje dag. Trots att jag fortfarande inte mår någe vidare så ångrar jag lite att jag inte gick till skolan. Usch är rastlös som få och behöver va social nu! Gaah. Imorgon blire skola iaf. Och skolfoto på det oxå. Uhja va ska man ha på sig egentligen? Får väl rota lite i min gigantiska klädhög i rummet.. Appropå det så ska jag ta mig i kragen som jag inte har, och städa upp i rummet. Behövs nu! Ser inte bra ut där inne, även om jag inte har någe problem med att alla saker ligger utspridda så är det skönt att få det rent och snyggt. Och så blir pappa nöjd oxå!
Hittils har jag bara legat i sängen hela dagen. Kollade nyss på någon fransk komedi, som faktiskt var nåt att se. "I do" hette den, och den gick på tv.
Huvudvärken sitter i. Förstår inte varför, så långvarig har den väl aldrig vart?`Konstant huvudvärk i flera dagar. Hoppas bara att det blir bättre till helgen, då blire kulturnatten, och så träffa saknade Mila.
Kan oxå säga att även den hära natten var hemsk. Igår kväll vid halv tolv verkade det lovande, somnade ganska fort och det var skönt. Men nej, ett par timmar senare så vaknade man och låg vaken i många timmar. Kunde inte somna om. Mitt i natten. Passade på att dricka o'boy som jag egentligen inte tycker om, men det har blivit en vana när jag vandrar omkring vaken om nätterna. haha. Då är det faktiskt gott. Lyckades somna igen vid sju tiden på morgonen, och då lyckas man drömma mardrömmar också. Härligt!

Aja, får se om den här dagen blir någe bra. måste fan plugga oxå, men nu ska jag ta lite frisk luft. Puss

Hummle & Dummle

Du betyder otroligt mkt, vännen min. Och jag vill verkligen inte förlora dig!

 

Aspnäs 3/9-4/9

Åkte iväg med klassen till aspnäs. De vart olika aktiviteter, äta typ en gång i timmen, laga mat och efterrätt, bada nattbad, gå spökvandring i storm och köra "jag har aldrig". Snabb sammanfattning haha. Bilderna får stå för resten.





Har typ hundra bilder till, men orkar inte lägga upp. Och badbilderna kommer en annan dag för dom är inte på min kamera :)

Usch

Huvudvärken är värre. Inte så illamående längre...om jag inte tänker på mat, då vill jag spy. Det enda jag är sugen på är tacos, men inte en chans att mamma skulle åka och köpa det. Frossan har gått över för stunden, utan nu svettas jag ist. Nackont och ont i magen. Trött. Sov inte mkt inatt heller. Vaknade typ en gång i halvtimmen och kunde inte somna om på en lång stund. Nu sitter jag mest och stirrar framför mig. Känner mig helt borta i skallen. Vart tog hjärncellerna vägen?

Saknar dig

De där få messen häromdagen, dom gjorde mkt. Resten av bussresan satt jag med ett leende på läpparna. Jag blev glad och förvånad. Att det lilla du skrev ändrade så mkt? För det ska du veta, jag saknar dig för mkt för att kunna släppa taget. Du har vart en för stor del av mitt liv.

Gott

Nu står kanel- och vaniljbullarna på plåten och jäser. Snart ska jag slänga in dom i ugnen, och när deras få minuter för gräddning är över, då ska jag hälla upp ett stort glas mjölk, ta några bullar och gosa ner mig i soffan med nån riktigt bra film! Låter bra!
Huhu och nyss fick jag veta världens sak! Kristina har börjat i min gamla klass på internationella. Älskade Kristina :O haha, jag gick ju mitt första år på internationella gymnastiet, sen nu har jag bytt till Ekeby. Kristina ist, gick sitt första år på Thoren tror jah, och nu har hon bytt till Internationella. Jäkla osis att vi missa varandra! Tänk om man hade gått kvar där, då hade vi hamnat i samma klass igen :) Men har pratat lite med henne nu, ska försöka träffas nu på lördag, för hon ska oxå på kulturnatten. Vore bra fin om det gick att fixa! Gått flera år nu sen senast :( Haha men jag kan inte sluta va förvånad över att hon går med mina gamla klasskompisar nu:O känns konstigt men kul! kanske lättare att man stöter på henne nu!
Love u darling<3

Bye!

Memories

Jaha, då har man väl gått och fått svininfluensan. Uscha. Har inte sovit mkt inatt heller. Så idag blidde jag hemma. Missar charken, vilket inte är kul. och usch va dåligt jag mådde, men nu e det lite bättre iaf.
Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen när jag mår såhär. Varmt är det också!

Haha oh va glad jag blev när sanne messade imorse, hon stod nämligen brevid den heta killen som vi åkte samma buss med förut! Och jaa, jag kan lova er, han var otroligt snygg!

Usch, tänkte skriva massa andra saker om morgonen, men fan heller, nu ska jag sova!

puss



6/9-09

Sorry för min dåliga uppdatering de senaste dagarna, men jag har varken hunnit eller haft lust att skriva haha. Har knappt vart hemma sen i Torsdags. Aja, tänkte väl skriva lite mer om vad jag har haft för mig, och lägga in lite bilder eftersom kamerablixten har glödit. Men det blir senare. Tänkte väl att jag skulle ta och plugga lite inför provet imorgon, usch inte bra att va ute i sista minuten.

Bye for now

Tisdag 1/9

Vattenkrig me Tillan i skolan, hahah fan va jag garva. Fick ont i magen så mkt som jag skratta:( Det bästa va när jag träffa med en nästan full mugg med vatten på na, så hon hade fläckar över hela kock-kläderna. Haha och skrattattackerna, man skulle ju ha filmat!
Större delen av dagen befann vi oss uppe i Charken, det var ruuuligt. Imorgon blire bara en lektion för min del, och det är datakunskap. Funderar på om man ska ta en tripp till solariet. Kan behövas!

                                  
                                   
´                                 Dricka vatten, haha och hörselskydden är på (Y)


                                 
                                                  Skrattattack och vatten i halsen

                                   
                                   Vem har tagit min kexchoklad? Vem har tagit min go bit?

haha det blidde till att köpa 7 kexchoklad (dock små) och pressa i oss innan vi gick in på lektionen igen:)

Nu blire 2 1/2 men, bye for now

RSS 2.0