skolan

Sitter vid datan i skolan och väntar på lektion. har nyss haft matte men lärarn till bageriet är borta på förmiddagen så börjar inte fören halv ett igen. Lite drygt, men snart blire lunch :)
Längtar som bara den till helgen, för har ingen ork för skola just nu. Dock har jag vart duktig och gått på alla lektioner på senaste tiden. Trött på skolan och allt nu. Usch. I helgen ska jag iaaaaf ha skoj.

Bye suckers

22/1-10

Japp. Var ett väl en vecka sen jag skrev nu och det beror mest på att jag är utan dator. Den har antagligen virus så robin håller på att fixa den.
Idag hade jag sovmorgon, sen blev det skolan en snabbis sen iväg till stockholm med Tillan. Det var skoj. Fick tag på en hel del bra grejor :)
Dock är jag på ett ganska dåligt humör och har vart det typ hela veckan. Ganska mycket som inte går min väg just nu och jag börjar tänka om på vissa punkter vilket gör mig förvirrad, men man ska väl inte deppa för det! Förra helgen var iaf kanon! jag hade askul, både fredag och lördag. Söndagen spenderades i soffan och sängen haha. Hoppas på att det ska bli nåt kul av morgondagen oxå, för ikv blire bara chill.

Kisses/ Wallan

-

Och så blev de så igen att det blev ett uppehåll här på bloggen:O Jag har mina perioder då jag skriver. Aja, Nu är första veckan i skolan avklarad för i år. fast fett jobbigt schema.
Just nu sitter jag hos s, när han kommer hem blir det iväg och ha lite kul. Aja blir till att byta om nu och fixa. Tjarå
RSS 2.0