Helgen

Helgen har vart grym! Spec gårdagen, söndagen. Fan, bästa dagen på jävligt länge:)
Tack ni som gjorde den ännu bättre! och ja va säger man? Konserten på kvällen ägde allt. Äntligen sett Green Day live:) Lite bilder blev det men dom vart inge vidare. Kanske slänger in ett par sen! Wait and see bitches
Aja orkar inte skriva nu, just tagit en dusch och nu lär jag plugga lite, vilket jah borde ha gjort redan i helgen men så blev det inte neej.. Sen blir det sooova tidigt eftersom det bara blev några få timmars sömn inatt :)

jappjapp

nu åker jag iväg en sväng, och det blir inte till att sova ensam inatt. Skönt!

jappjapp

nu åker jag iväg en sväng, och det blir inte till att sova ensam inatt. Skönt!

5/10-09

Idag har det var en ganska bra dag, trots gårdagen:) känns bra. Försökte va glader och det blev faktiskt ganska mkt skratt på lektionerna! Så länge jag håller mig sysselsatt så går det bra, utan det är när jag får för mkt tid för mig själv som tankarna börjar snurra på helt fel ställen. Så nu ska jag köra på och va me massa folk och ha kul!
Ska spara pengar med nu för jag börjar få massa planer på saker jag ska göra! 
Helgen ser grym ut, på fredag blir det troligen fest hemma hos efterlängtade kajsa, lördag om det är då det är julmarknad i öby?? och på söndag blire till att käka mat i stockholm sen konsert efter det :) brabra!

och gud, jag har smält för männsikan! I like..


nu blire lite chill i soffan, bye this time

-

Du funderade på vad du skulle skriva.

..

gud, jag sitter och darrar som ett asplöv och hjärtat bankar fort. Och jag har en klump i halsen.
Jag har gjort det nu, och sitter och väntar på svar.. gah va nervös jag känner mig
Undrar vad du gör.. skiter du i det eller funderar du på vad du ska svara?

eat all the grass

System of a down strömmar ut ur högtalarna. På högsta volym. Skönt att dränka sig i musiken.
Vaknade tidigt idag, för nån timme sen. Idag blire en chill dag. Men måste plugga lite oxå och kanske städa lite.. får se vad jag orkar och har lust med. Ska ut en sväng också.

Bye bye

_

Sanningen gör för ont. Varför är inte du här med mig? Jag vill ju ha dig.

Nu blire sängen. Kolla en film och vara fet sen sova tidigt. Skönt. På måndag ska jag helt seriöst börja gå ner i vikt. Måste ta tag i det nu, för det har spårat helt och det är inte okej att gå upp så mkt som jag har gjort senaste året. Tecken på min deppression som gått upp och ner?

Aja, bye och go natt bitches

hypnotize

haha, jag undrar vad du egentligen tänker med. Det värsta är att jag saknar dig sjukt mycket. Jag vill ha kul med dig som förut. Men du har nog förlorat mig nu och det kommer inte bli som förut. Det gör ont.

.

Jag saknar er tjejer, och det skulle vara guld värt att ha er här!




 

take back

Usch, inget känns så vidare bra just nu. Och speciellt inte när jag insett nåt som jag egentligen inte borde inse. I allt jag gör och säger så ser jag det. Jag vill men ändå inte. Det värsta är att jag borde ha insett det tidigare. För nu är det antagligen försent. Men jag ska göra ett försök. Och det blir på söndag har jag bestämt. Då får jag iaf veta hur det ligger till...

Puss and bye for now bitches

snart lägger jag ner bloggen..

Baby, one more time

Jag vill inget hellre än att ha dig här, med dina armar svepta runtom mig. Jag vill känna tryggheten. Jag vill ha dig, baby. <3

What are u doing?

Det finns inte ord för hur förvånad jag är, och besviken och arg. Du har gått över gränsen och jag orkar inte med dig längre. Så som du gör, så gör man inte mot sin så kallade "bästa vän". Jag förstår inte vad du håller på med överhuvudtaget. Du sabbar ju lika mycket för dig själv som du har gjort för mig.
Du ska veta att jag är inte rädd för att förstöra din ynka värdighet du har kvar. Eller, vänta. Vilken värdighet? Den har du ju förlorat helt. Det har du skött så bra själv. Men jag vet precis vilka knappar jag ska trycka på för att sabba för dig, mer än vad du har gjort själv. Men så lågt sjunker inte jag, inte än iaf.
En sak ska du iaf ha klart för dig. Jag kommer aldrig mera kunna lita på dig. Jag har stått ut med mkt, men här går gränsen. Du har helt förstört mitt förtroende för dig. För det hade jag, jag litade på dig till 100%. Så vafan håller du på med? Du fattar väl att jag inte vill umgås med en svikare?
Ist för att sabba för mig, kan du väl försöka att skaffa dig ett liv?
RSS 2.0