Nytt år TJOHOO

Ja, då vart det nyår igen då. Året gick förjävla fort! men det har vart kanon:)
Har mått asdåligt ända sen igår, så ett tag övervägde jag att stanna hemma och tat lungt me pappa istället. Var lite rädd att det var både förkylning och magsjuka ett tag men det var nog bara tillfälligt att jag var yr, mådde piss och hade ont. Bra tajming om man hade blitt ännu sämre på själva nyår! Men jag kör nog på ändå. Blir snart österby, fixa sig och sen bege sig.
Aja, sista inlägget för i år. Haha lät lite fel.

Hare gött så kanske vi ses! Och tat lungt i dimman;) kisses/wallan

Onsdag 30/12

Nyår imorgon!
Nu midsomer, bye

Uppdate

Idag blev det till att hoppa upp redan vid kl 6 och bege sig till en morgonpigg tandläkare. Och här sitter jag nu med förjävla ont i tänderna så jag knappt kan käka, och de kommer förbli så några dagar antar jag. Annars gick det bra.  Aja, efter tandläkaren begav jag mig ut på mellandagsrean, men några reaplagg blev det inte, dock blev det några snygga byxor och ett par jeansleggins. Assnygga! Det var dom julklappspengarna ehehhe...
Och nu börjar jag tagga inför nyår, jag är fett pepp!
Kisses// Wallan

Måndag 28/12

Chill dag, vakna vid halv tolv, kollade en film samtidigt som jag var duktig och koka risgrynsgröt. Haha. Sen kom bror och maria och vi snacka lite. Sen tillbaka till sängen och kolla lite film. Sen en promenad i snön och nu sitter jag här. Tror att jag ska va duktig och laga mat, sen städa rummet och kolla nån mer film. Kanon.

Det går bra nu,
Ciao/ Wallan

Lördag 26/12

Kanonkväll igår! verkligen! Var på väg att banga men sen drog jag till gimo ändå, träffa emmsi och lite folk och hade skoj. Sen drog jag tillbaka till österby på efterfest. Ståhej fram till kl 5-6 vart de haha. Fick en ny kompis oxå :D Tyvärr har jag blivit dålig på att knäppa bilder, så har inga att bjuda på!
Åkte hem imorse och nu har jag bara legat och degat framför tvn och vart fet. Skönt!
Kanske taggar iväg till öby ikv med för taggad e jag men får se vad dagen annars har att bjuda på.

See ya / Wallan

all I want for x-mas is u

jaa, då var det redan jul 09. Tiden har gått fort. Minns förra julen som igår! Firandet hos jimmy, klapparna, musiken osv. I år firade vi dock dagen innan, asså redan igår, eftersom mamma och bror skulle jobba idag. Det blev hemma hos johnnie. Vi lagade mat, sen åt vi, snacka och sen vart det klappar. Blev en jätte mysig kväll, och asfina julklappar. Kom väl hem vid ett-tiden sen på natten, alltså början på riktiga julafton. Allt stress och bråk slutade med en rätt så lyckad kväll.
Idag har jag bara tagit det lungt, kollat julfilmer och ätit gott. Och nu ska jag fortsätta me de. GOD JUL ALLA!
/ Wallan

Lägger in lite bilder imorgon kanske :)

lov

Nu vart det äntligen lov. Struntade i matten imorse, men åkte in på själva avslutningen, som bestod av grilla korv och lotteri. SÅåååå kul, not. Aja, övningskörde hela vägen till skolan iaf, riktigt kul och det går bättre och bättre nu:) Bara det att man får typ hjärtklappning när man åker inne i själva uppsala haha. Men körkort blire snart! Efter skolan gick jag och sara en sväng på stan, köpte de sista julklapparna till syster och bror, sen mötte jag upp mamma och åkte hem.
Nu blire till att julbaka det sista sen ta in granen är det tänkt. Blir fira jul redan imorgon, hemma hos Johnie, eftersom en del av familjen kommer att jobba på julafton, men det gör inte mig nåt :) bara mer stress innan, och i våran familj blir det alltid kaos. Men det blir nog kanon, och har ju tre veckor lov framför mig!

Kissies/ Wallan

wihi

jaaaaaa, ska bara säga, vilken kanonhelg! och bättre blir det

men hej

Oj oj fan va jag aldrig skriver nåt här. Får ta och bli lite ändring på de tycker jag. Haha och jag som typ dampar om andra inte har skrivit nå nytt när jag besöker deras bloggar, och jag är så mkt sämre. Men aa.

Mår faktiskt kanon idag. Eller har nästan gjort det hela helgen. Härligt. Och snart blir det lov, kanon! Har prov imorgon dock, så lär sätta mig ner sen och plugga lite, assvårt prov fan.
Haha vet inte ens va jag ska skriva, har kommit av mig totalt när det gäller bloggen. Aja, får bli bättre sen, nu vet ni att jag lever iaf!

/ Wallan
                                                  
hmm ska nog göre en piercing under lovet, shalallala
RSS 2.0